Roti

Roti

Tid 15 min

Ingredienser:

4 dl mjöl

1½ – 2 dl vatten

1 nypa salt

smör att steka i

Gör såhär:

Blanda mjöl, vatten och salt till en ”elastisk” deg. Dela degen i 4-6 delar. Kavla ut tunna rundlar av varje degbit (efterhand). Stek i en stekpanna med en riklig mängd smör.

 

Gott till indisk mat där naanbröd är för jobbigt att göra eller till allt som kräver en rulle (som tacos).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s