1. Inledning – Varför behövs en samhällsomställning?

Hur ser upplägget ut för texterna?

Jag kommer att skriva några saker i denna serie som är kopplat till en välbehövlig samhällsomställning. Det är vanligt, har jag sett, att vi raljerar och informerar vår omvärld om vad som är fel i samhället men utan att komma med några egentliga förslag. Det är mycket som är fel och som skulle förändras. Jag har inte möjligheten att gå igenom alla dessa utan kommer att välja de saker som jag tycker är viktigast och som påverkar världen vår omvärld i störst utsträckning. Till en början kommer problemen att läggas upp för att sedan, bit för bit, få svar i nästkommande delar.

Något som är viktigt att komma ihåg är att samtliga punkter är sammankopplade med varandra och att ingen går att utläsa på egen hand (eftersom det inte går att besvara, eller ens närma sig, en av dessa punkter utan att beröra någon annan). Genom en förändring gällande exempelvis ekonomi så kommer exempelvis integrationen att förändras.

Svaren kommer inte att komma på en gång eftersom det är ett system som måste ses som en helhet. I syfte att inte tappa läsaren så kommer jag inte att lägga upp alla delar samtidigt. Det blir en för stor kaka att smälta. En enskild del kommer heller inte att svara på ett enskilt problemområde (jag kommer inte att svara på integrationsproblemet genom ett eget inlägg, det är i syntesen som svaren ges). Fråga gärna om det är något som är oklart.

Jag har valt att inte spela in detta inlägg eftersom det främst fungerar som förklaring till seriens disposition.

Tillbaks till grön ideologi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s