Mexikansk böndipp

Mexikansk böndipp

Tid: ca 5 min

Ingredienser:

1 burk kidneybönor

1-2 vitlöksklyftor

½ krm kanel

1 tsk chilipulver (mindre för den som inte vill ha den stark)

½ tsk mald spiskummin

bönspad

tabasco

salt

Gör såhär:

Mixa bönor och kryddor. Späd med bönspad (½-1 dl brukar räcka) tills du får en krämig konsistens. Smaka av med tabasco och salt.

Gott på rostat bröd, till klyftpotatis eller som dipp till nachos och grönsaker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s