Zuccinibiffar med klyftpotatis och böndipp

Zuccinibiffar med klyftpotatis och böndipp.

Zuccinibiffar

Tid: ca 30 min

Ingredienser:

½ zuccini

½ gul lök

2 vitlöksklyftor

1 burk kikärtor (sköljda och avrunna), 190g

50 g hasselnötter

1 ägg

salt, peppar, smör, olivolja

Gör såhär:

Riv zuccini (krama ur vätskan) och lök. Pressa vitlöken. Kör kikärtorna i en matberedare och läg sedan i hasselnötterna (de behöver lite vätska). Blanda detta med ägg och kryddor till en smet/deg. Forma biffar och stek i smör/oljeblandning tills de är gyllenbruna.

Gott med klyftpotatis och Mexikansk böndipp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s