Jag som heterosexuell man älskar kuk!

Och nu till något helt annat…

Statistiken ljuger inte, män älskar penis mer än vagina!

Ponera att du är man och enbart har haft sex med kvinnor. Vi kan säga 10 kvinnor. Av dessa tio så kanske du hade förväntat dig mer av någon av dessa, av olika anledningar. Du kanske till 85 % är nöjd med de vaginor du varit i kontakt med. Det är inte illa men ändock en bit ifrån 100 %.

Den enda penis du haft närkontakt med borde vara din egen. Du har förmodligen har mer kontakt med din penis än med något annat könsorgan. Du känner sin penis, vet vad den vill och är nöjd med den du har. Det finns ingen annan penis som är bättre än din. Du älskar din penis.

Så… Statistiskt sett är du till 85 % nöjd med vaginor och 100 % nöjd med penisar. Vi skulle alltså kunna dra slutsatsen, baserat på ”hårda fakta” (mjuka fakta är ju bara för hippies – samt ursäkta ordvalet) att du föredrar penis framför vagina… Ståndpunkten (än en gång, ursäkta) torde då vara:

Jag som heterosexuell man älskar kuk!

– Omskrivning av ett gammalt stand-up skämt av någon som jag inte kommer ihåg vem det är.

EDIT: Så… Jag hoppas att ni förstår att detta, förutom att det är hysteriskt roligt… Kanske… Grundar sig i en övertro på statistik och fakta, något som finns i en debatt jag har upplagd på bloggen. Ett ifrågasättande är alltid grunden till att se helheten, tror jag i alla fall. Det är inte så ofta vi ser skämt om heterosexuella män eftersom det är en stor normativ grupp. De skämt som görs handlar främst om att de (eller vi, eftersom jag är en av dessa) inte längre tillhör normen. I detta fall görs den manliga heterosexuella normen till något avvikande. Något som står i direkt motsats till hur de flesta heterosexuella män skulle definiera sin uppfattning om kön. Med hjälp av resonemang som de flesta direkt kan avfärda som löjeväckande, felaktiga eller bara idiotförklara författaren. Liknande resonemang förs inom diskussioner om invandring, homosexualitet och feminism. Väljer vi att oreflekterat godta argumenten så kommer vi att ta vilka tokigheter som helst som ”sanningen”.

Annonser

One thought on “Jag som heterosexuell man älskar kuk!

  1. Syftet med inlägget är naturligtvis att det är roligt. Det andra syftet är att det går att resonera sig fram till vilka vansinnigheter som helst och att vi inte bör tro på allt vi hör, eller all ”fakta” vi blir matade med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s